Au Pair worden

Heb je altijd al gedroomd om naar het buitenland te gaan? Zou je graag een andere cultuur en taal willen leren? Hou je van kinderen om je heen en vind je het leuk om op ze te passen?…Dan is het au pair programma zeker iets voor jou!

Als au pair maak je deel uit van een host familie en neem je gedeeltelijk de kinderopvang op je en doe je licht huishoudelijk werk. Hier tegenover staat dat je kost & inwoning krijgt en een maandelijks bedrag aan zakgeld ontvangt. Er zijn in Nederland regels voor het Au Pair Programma. Je kan niet zonder erkend au pair bureau naar Nederland komen als au pair. Onder Regelgeving vind je alle wettelijke voorwaarden en regelgeving omtrent het au pair programma.

Waarom jij?
Bij Huisje Boompje Nanny zoeken we naar meisjes met een opleiding en de juiste motivatie. Meisjes die energiek, zelfstandig, zorgzaam en betrouwbaar zijn en die het au pair jaar zien als een levenservaring. Wij vinden het belangrijk dat je als au pair echt interesse hebt in kinderen en de zorg voor kinderen. Dat je weet of wilt leren hoe je met kinderen om moet gaan en dat je de ouders actief mee wil helpen met de opvoeding en het huishouden. Bekijk de wettelijke en de HBN voorwaarden.

Waarom bij ons?
HBN is erkend referent. Alleen via een erkend referent kan je als au pair in Nederland verblijven. Belangrijker is dat wij je begeleiden op een persoonlijke wijze via onze eigen agenten in jouw eigen land en daarna zullen we je hier in Nederland uitgebreid begeleiden. Niet alleen onze au pair kandidaten worden gescreend, ook onze host families worden gescreend op belangrijke punten, zodat we zeker weten dat je als au pair terecht komt bij een liefdevolle familie die je met respect behandelt. Naast de screening zullen we jullie bij aankomst ook trainen en briefen over wat je kunt verwachten en wat je host-familie van jou verwacht. Niet alleen jij wordt hierin begeleid, maar ook je host-familie zullen wij briefen/begeleiden in hoe ze het beste met een au pair kunnen omgaan en wat zij kunnen verwachten van jou.

Onze agenten
Onze persoonlijke agenten begeleiden je in je eigen land en dat is wel zo fijn aangezien het best wat papierwerk is. Daarbij is het voor ons belangrijk je zo goed mogelijk te leren kennen zodat wij een goed matchende familie voor je kunnen vinden. Wil je meer weten over onze agenten?

Is er geen HBN agent in jouw land? Geen zorgen want we werken ook direct met au pairs vanuit andere landen.

Inschrijven kan direct via het registratieformulier, maar als je eerst nog meer informatie wilt bekijk onze werkwijze of laat bij contact een bericht achter dan zullen we z.s.m contact met je opnemen.

We zijn continu op zoek naar nieuwe agenten o.a. in Canada, Australië, US en in de verschillende Europese landen.

Waarom in Nederland?
De Nederlandse cultuur staat bekend om zijn openheid en vriendelijkheid. Als buitenlandse jongere zal het je meteen opvallen dat de Nederlanders outgoing en zeer gastvrij zijn. De Nederlanders spreken hun talen goed en het is een land waar je je makkelijk en veilig van A naar B kan bewegen. hier Meer over Nederland.