Introductie

Welkom bij Huisje Boompje Nanny, erkend referent van de IND en lid van branchevereniging Bonapa.

Als fullservice au pair bemiddelingsbureau zorgen wij voor de “perfect match” tussen au pair en host-familie. Hoe ontstaat die “perfect match”? En hoe weet ik of een au pair wel iets voor mij is? En hoe gaat alles in z’n werk?
Dit zijn allemaal begrijpelijke vragen waar wij door onze persoonlijke en transparante benadering, in ieders situatie, antwoord op proberen te geven.

Met onze HBN matching techniek proberen we voor elke situatie de passende oplossing te vinden, en daar ligt onze kracht. Daarbij nemen we als erkend referent van de IND, de zorg weg voor alle wettelijke procedures  en de administratieve rompslomp.

Ons team bestaat uit meisjes die zelf au pair zijn geweest en uit moeders die host zijn of zijn geweest. Door de ervaringen die we met elkaar delen hebben we een training ontwikkeld die ons in staat stelt om beide, au pair maar ook familie, te begeleiden in het au pair programma. Maar voor beide partijen geldt dat we allereerst overtuigd moeten zijn of een au pair situatie wel de geschikte oplossing is. Dat zien wij snel genoeg. Want wij willen dat een jaar met een au pair een onvergetelijke ervaring wordt, zowel voor het meisje als voor de familie. Waar hopelijk een lange vriendschap uit ontstaat en waar de kinderen met plezier aan terug denken.