Wie zijn wij?

Huisje Boompje Nanny is opgericht door Emeline van der Vecht-Vehmeijer. Als hard werkende moeder van 4 kinderen heeft zij persoonlijk ervaren hoe lastig het is om alles in balans te houden; huis, kinderen, werk en partner. Door de jarenlange positieve ervaringen met verschillende au pairs heeft zij besloten om die expertise en ervaring te gebruiken om andere families van A tot Z te begeleiden in het au pair-traject. Haar opleiding (MBA) en interessante werkverleden als marketeer gebruikt zij intensief om Huisje Boompje Nanny strak maar toch heel persoonlijk te organiseren.

“Wat ik als host familie heb ondervonden, is dat de combinatie van de culturele uitwisseling en kinderopvang een enorme toegevoegde waarde heeft voor je hele gezin. Naast meer huiselijke rust en balans, leren je kinderen al vroeg een andere cultuur en taal kennen en worden er vriendschappen voor het leven gemaakt. Ik vind het de ideale manier van kinderopvang mits je het goed regelt en duidelijke afspraken van te voren maakt.”

Inmiddels is het HBN team uitgegroeid tot een hecht team dat altijd klaar staat voor een persoonlijk gesprek en we kijken uit naar een eerste ontmoeting.