Cursus / Workshops

Onderdeel van het HBN au pair programma is dat je als host familie je au pair een cursus bedrag aanbiedt van €300,-. Het gaat er om dat de au pair tijdens haar verblijf ook de mogelijkheid krijgt om iets te leren, zich verder te ontwikkelen en kennis maakt met de Nederlandse cultuur. De invulling hiervan is in overleg en kan o.a bestaan uit een Nederlandse taalcursus, een communicatie cursus, Engelse taalcursus of zelfs een kookcursus.

Taalcursus:
Er zijn door het hele land Nederlandse en engelse taalcursussen te vinden. Huisje Boompje Nanny heeft goede ervaringen referenties gekregen van diverse cursussen die worden aangeboden in verschillende steden en wij hebben daarom een lijst opgesteld met aanbevolen cursussen.

Taalthuis biedt Huisje Boompje Nanny au pairs en families 5% korting op het lesgeld. Schrijf je in met het Taalthuis formulier.

BannerTaalthuis

First Aid Cursus:

HBN vindt het belangrijk dat haar au pairs een EHBO cursus doen gericht op eerste hulp bij kinderen. Aangezien au pairs geen gekwalificeerde nanny’s zijn is het des te belangrijker voor de veiligheid van je kinderen dat zij weten hoe levensbedreigende situaties bij kinderen te voorkomen en dat zij weten wat zij moeten doen indien er iets gebeurt. Wij hebben gekozen dit samen met Profhire Rode Kruis te doen. De cursus die het Rode Kruis aanbiedtkost €72,60. De cursus wordt vanzelfsprekend in het engels gegeven en ouders zijn ook van harte welkom te participeren. Kijk op de nieuwspagina voor de eerstvolgende cursus en geef je op.

Training Communicatie en initiatief nemen:

HBN heeft in samenwerking met twee studenten psychologie een training ontwikkeld speciaal voor het Au Pair Programma.
Ervaring heeft ons geleerd dat goede communicatie de basis van en de sleutel tot een succesvol au pair jaar is. Mede door de cultuurverschillen is extra begeleiding hierbij zeer welkom. Daarom adviseren wij ook elke Host Familie en Au Pair deze training te volgen.Wil je je au pair opgeven?

andere curssusen:
Een kookcursus is ook een leuke optie voor je au pair om iets te leren en kennis te maken met de Nederlandse cultuur.

Extra Coaching:
Als je au pair wellicht meer coaching nodig heeft tijdens haar verblijf dan bieden wij extra coachingsgesprekken aan. Vraag naar de mogelijkheden.