Tarieven

Hieronder vind je het overzicht van de tarieven van Huisje Boompje Nanny. We hebben onze services zo ingericht dat jullie alleen betalen voor de mate van service die jullie graag willen ontvangen maar wordt voldaan aan de wettelijke verplichtingen en zonder dat de au pair zelf hierin te kort wordt gedaan. Alle au pairs krijgen bij ons dezelfde zorg. Om de kosten te spreiden versturen we de totale factuur in twee delen.

Tarieven 2018

  1. Het intakegesprek aan huis is eenmalig 130 euros voor de eerste plaatsing. We vinden het belangrijk om jullie te ontmoeten om een gevoel bij jullie te krijgen, zeker voor onze full service.  Het tarief is excl. km vergoeding (25 ct. p/km) en parkeerkosten.
  2. Het intakegesprek voor de Self Match Service is 80 euros als per Skype of Face-time plaatsvind.
  3. HBN organiseert 3 events per jaar, host-families betalen 85 euro voor deelname aan alle events.
  4. HBN heeft een automatiseringssysteem ontwikkeld dat voor ieder service level het proces voor host-familie en au pair vereenvoudigd.
  5. Herhaal plaatsingen op ons Full Service ontvangen een korting op bemiddeling: 10% na 1st, 12% na 2de , en 15% na 3de of meer.
  6. Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Om meer inzicht te krijgen in alle totale kosten die je jaarlijks en maandelijks aan een au pair zult hebben, hierbij een overzicht:.

Overzicht Gemiddelde kosten op jaar- en maandbasis