EVENTS & TRAINING

HBN organiseert een welkomst training en een EHBO cursus in de eerste of tweede maand na aankomst. HBN organiseert ook 3 keer per jaar een leuk evenement voor alle au pairs. We vragen de host families te betalen voor deze events omdat wij het belangrijk vinden  dat de au pairs hier altijd naar toe kunnen komen aangezien dit een geweldige manier is om met elkaar en ons in contact te blijven. Daarbij hebben we een HBN What’s app groep en een  HBN Facebook groep om het makkelijker te maken om met au pairs in de buurt in contact te komen en om ervaringen en informatie te delen.
HBN EVENTS
Nederlandse activiteit zoals schaatsen. Het is de perfecte manier om andere au pairs te leren kennen. Zelfs als je al nieuwe vrienden hebt ontmoet, is dit nog steeds een leuke middag om aan deel te nemen. Elke activiteit is ook zo uitgekozen zodat het bijdraagt aan de kennismaking met de Nederlandse cultuur en het biedt ons de mogelijkheid om jullie op een informele manier te zien. Host families dragen de kosten voor deze events zodat jij hier bij kan zijn. Check het volgende event

 

WELKOM TRAINING "COMMUNICATIE & INITIATIEF NEMEN"
HBN organiseert een welkom training voor al haar nieuwe au pairs. HBN heeft deze training speciaal voor het au pair programma ontwikkeld . Ervaring heeft ons geleerd dat goede communicatie de basis is voor een succesvol au pair jaar en dat mede door de culturele verschillen een goede begeleiding van grote toegevoegde waarde. Daarom biedt HBN alle au pairs (of ze via ons self-match of full service programma komen) deze welkom training waarin wij de au pairs handvatten geven voor hun rol als au pair. We weten hoe belangrijk het is om au pairs bij de start te begeleiden en onze kennis en expertise van het programma met hen te delen. Daarnaast vinden we het belangrijk om alle au pairs direct persoonlijk te ontmoeten. Dit maakt het ook makkelijker om ons te benaderen voor advies gedurende het jaar. Check out de volgende welkom training
EHBO CURSUS
Hoewel je geen gekwalificeerde nanny bent, zal je veel tijd doorbrengen met kleine kinderen. Aangezien wij het voor jou en je host familie belangrijk vinden dat je als au pair weet hoe je bepaalde ongelukken met kinderen kunt voorkomen en hoe je moet handelen als er zich een levensbedreigende situatie voordoet, organiseren wij deze EHBO cursussen. In de training worden alle belangrijkste zaken met je door genomen. Je host familie zal de kosten voor deze cursus op zich nemen (€45-). Wij werken samen met de “Koninklijke EHBO” in samenwerking met het “Buskruit met EHBO” team. Marieke Valk en Henriette Luwoski zijn experts op het gebied van eerste hulp en geven deze cursus op een zeer interactieve en visuele wijze. Ze leren hoe je moet handelen in noodsituaties en hoe je ze kunt voorkomen.  Host families mogen ook altijd meedoen aan deze cursus. Ook kan het EHBO team thuis uitgenodigd worden voor een workshop in het Nederlands. Check data voor de aankomende cursus.
TAALCURSUS NEDERLANDS/ENGELS
Het is onderdeel van het HBN au pair programma dat de host familie jou een cursus aanbiedt ten waarde van 300 euro. Dit is omdat de au pair de mogelijkheid moet hebben om zich te ontwikkelen en de Nederlandse cultuur te leren kennen.  Het is gebruikelijk een cursus Nederlands of Engelse taal maar in overleg kun je wellicht ook  een communicatie cursus of zelfs een kookcursus doen. In Nederland zijn verschillende Nederlands en Engels taalcursussen beschikbaar. Huisje Boompje Nanny heeft goede ervaringen en referenties van verschillende cursussen en deze hebben we in jou Au Pair Manual gezet.
Onze partner Taalthuis biedt HBN au pairs en families een korting van 5%. Check out  de planning voor de volgende cursussen en schrijf je in.