Over ons

Welkom bij Huisje Boompje Nanny Au pair Services!

Huisje Boompje Nanny is een full-service au pair bemiddelingsbureau met een professionele en persoonlijke werkwijze. Hoe weet ik of een au pair wel iets voor mij is en hoe vind ik de juiste match? Wat kan ik verwachten van een au pair en hoe gaat alles in z’n werk? Dit zijn allemaal begrijpelijke vragen waar wij door onze persoonlijke en transparante benadering, in ieders situatie, antwoord op proberen te geven.

Wil je liever zelf zoeken naar je perfecte match of heb je de juiste au pair al gevonden? Dan begeleiden we je ook graag verder met onze Self-Match Service. Met ons op maat gemaakte automatiseringssysteem kunnen we jullie op een efficiënte manier door het wettelijke proces heen leiden en nemen we als erkend referent van de IND, de zorg weg voor alle wettelijke procedures en administratieve rompslomp. De sleutel van HBN’s succes ligt naast onze matching techniek in onze expertise en begeleiding gedurende het au pair programma aan de host familie en de au pair. Met de juiste handvatten en begeleiding streven we naar een succesvol jaar voor beiden!

Huisje Boompje Nanny is opgericht door Emeline van der Vecht-Vehmeijer. Als hardwerkende moeder van 4 kinderen heeft zij persoonlijk ervaren hoe lastig het is om alles in balans te houden; huis, kinderen, werk en partner. Door de jarenlange positieve ervaringen met au pairs uit verschillende continenten heeft zij besloten deze expertise en ervaring te gebruiken om andere families van A tot Z te begeleiden in het au pair-traject. Haar opleiding (MBA) en interessante werkverleden als marketeer gebruikt zij intensief om Huisje Boompje Nanny strak maar toch heel persoonlijk te organiseren.

“Wat wij als host familie dagelijks ondervinden is dat de combinatie van de culturele uitwisseling, kinderopvang en de hulp in huis een enorme toegevoegde waarde is voor ons hele gezin. Naast meer rust en balans in huis, is een andere cultuur en taal in huis een enorme verrijking voor ons en onze kinderen. Het is ook fantastisch om mee te maken hoe iedere au pair haar eigen persoonlijke groei doormaakt.”

Inmiddels is het HBN team uitgegroeid tot een hecht en professioneel team dat altijd klaar staat voor een persoonlijk gesprek. Ons team bestaat uit meisjes die zelf au pair zijn geweest en uit moeders die host zijn of zijn geweest. Door de ervaringen die we met elkaar delen hebben we een training ontwikkeld die ons in staat stelt om beide, au pair maar ook familie, te begeleiden in het au pair programma. Want wij willen dat een jaar met een au pair een onvergetelijke ervaring wordt, zowel voor de au pair als voor de familie. Waar hopelijk een lange vriendschap uit ontstaat en waar de kinderen met plezier aan terug denken.

We kijken uit naar een eerste ontmoeting,

Emeline van der Vecht-Vehmeijer

Chantal Zubani

Fabienne Weisz