Waarom Au Pair worden?

Heb je altijd al gedroomd om naar het buitenland te gaan? Zou je graag een andere cultuur en taal willen leren? Hou je van kinderen om je heen en vind je het leuk om op ze te passen en voor ze te zorgen?…Dan is het au pair programma zeker iets voor jou!
Als au pair maak je deel uit van een host familie en neem je gedeeltelijk de kinderopvang op je en doe je licht huishoudelijk werk. Hier tegenover staat dat je kost & inwoning krijgt en een maandelijks bedrag aan zakgeld ontvangt.

Waarom jij?
Bij Huisje Boompje Nanny zoeken we naar meisjes met een opleiding en de juiste motivatie. Meisjes die energiek, zelfstandig, zorgzaam en betrouwbaar zijn en die het au pair jaar zien als een levenservaring, een jaar of periode waarin je jezelf ontwikkeld door eens een andere wereld te zien. Wij vinden het belangrijk dat je als au pair echt interesse hebt in kinderen en de zorg voor kinderen. Dat je weet of wilt leren hoe je met kinderen om moet gaan en dat je de ouders actief mee wil helpen met de opvoeding en het huishouden.