Tarieven

Hieronder vind je het tarievenoverzicht van Huisje Boompje Nanny. We hebben onze services zo ingericht dat jullie alleen betalen voor de mate van service die jullie graag willen ontvangen. Wel wordt altijd voldaan aan de wettelijke verplichtingen. Alle au pairs krijgen bij ons dezelfde zorg. Om de kosten te spreiden versturen we de totale factuur in twee delen.

Tarieven 2020

  1. Het intakegesprek aan huis is eenmalig 130 euro voor de eerste plaatsing. We vinden het belangrijk om jullie te ontmoeten om een gevoel bij jullie te krijgen, zeker voor onze full service.  Het tarief is excl. km vergoeding (25 ct. p/km) en parkeerkosten.
  2. Het intakegesprek voor de Self Match Service is 80 euro als dit per Skype of Face-time plaatsvindt.
  3. HBN organiseert 3 events per jaar. Host-families betalen 85 euro voor deelname au pair aan alle events.
  4. HBN heeft een automatiseringssysteem ontwikkeld dat voor ieder service level het proces voor host-familie en au pair vereenvoudigd.
  5. Herhaalplaatsingen op ons Full Service programma ontvangen een korting op bemiddeling: 10% na 1e, 12% na 2e , en 15% na 3e/meer plaatsing.
  6. Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Om meer inzicht te krijgen in de totale kosten die je jaarlijks en maandelijks aan een au pair zult hebben, hierbij een overzicht:

Overzicht Gemiddelde kosten op jaar- en maandbasis